Blog

 • Domov
 • Kako pomembna je uporaba channel managerja za ponudnike nastanitev?
CHANNEL MANAGER - EASYPIN

Kako pomembna je uporaba channel managerja za ponudnike nastanitev?

Upravljanje oglasov na različnih rezervacijskih kanalih, je lahko za ponudnike nastanitev zahtevna naloga. Ne samo, da morate spremljati razpoložljivost, cene in zahtevke za rezervacijo, ampak morate tudi zagotoviti, da so vaši oglasi posodobljeni in točni na vseh kanalih. Tu pride še kako prav uporaba channel managerja.

Channel manager je programska oprema, ki omogoča, da na enem mestu upravljate vse svoje rezervacije na različnih rezervacijskih platformah, kjer imate objavljene oglase. Na enem mestu lahko posodobite cene, razpoložljivost in druge podrobnosti o ponudbi, ki se samodejno sinhronizirajo z vsemi povezanimi rezervacijskimi kanali. To vam prihrani ogromno časa, hkrati pa vam zagotavlja, da so vaši oglasi vedno posodobljeni.

Katere težave lahko pričakuje gostitelj, če oglašuje na več rezervacijskih kanalih in NE uporablja channel managerja?

Oglaševanje na več rezervacijskih kanalih je lahko odličen način za gostitelje, da povečajo svojo prepoznavnost in število rezervacij. Vendar se lahko gostitelji brez uporabe channel managerja soočijo s številnimi težavami:

 • Dvojne rezervacije:
  Brez channel managerja gostitelj težko spremlja rezervacije, opravljene prek različnih kanalov. To lahko privede do dvojnih rezervacij rezervacij in razočaranja gostov, ki so nastanitev že rezervirali.
 • Nedoslednost pri določanju cen:
  Brez channel managerja je težko zagotoviti, da so cene dosledne na vseh rezervacijskih kanalih. To lahko privede do zmede in nezadovoljstva gostov.
 • Težave pri razpoložljivosti nastanitve:
  Gostitelj bi vedno moral ročno posodabljati razpoložljivost sob ali apartmajev na vsakem posameznem spletnem rezervacijskem kanalu. To je lahko precej zamudno, možnost napak pa je zelo velika.
 • Pomanjkanje avtomatizacije:
  Ročna posodobitev cen, razpoložljivosti in drugih podrobnosti je zelo zamudno.
 • Težave pri sledenju in analiziranju podatkov:
  Brez uporabe channel managerja bo moral gostitelj ročno spremljati in analizirati podatke iz vsakega rezervacijskega kanala.

 Z uporabo channel managerja boste odpravili vse zgoraj naštete težave, prav tako pa boste poenostavili poslovanje. Čas, ki ga boste pri tem prišparali, lahko namenite vašim gostom ali drugim pomembnim opravilom.

Kako izbrati pravega upravitelja kanala za svoj počitniški najem nepremičnine?

 • Analizirajte svoje potrebe:

Preden izberete ponudnika channel manager, je pomembno, da opredelite svoje posebne potrebe in cilje. Upoštevajte dejavnike, kot so število nastanitvenih enot, ki jih upravljate, vrste nastanitev in rezervacijski kanali, ki jih trenutno uporabljate ali jih nameravate uporabljati.

 • Raziščite različne možnosti:

Raziščite različne channel managerje in primerjajte njihove funkcije, cene in integracije. Poiščite platformo, ki ponuja funkcije, ki jih potrebujete, in je v okviru vašega proračuna.

 • Preverite možnosti integracije:

Prepričajte se, da se lahko izbrani channel manager integrira z rezervacijskimi kanali, ki jih trenutno uporabljate ali jih nameravate uporabljati. Tako boste lažje upravljali svoje nastanitve in se izognili dvojnim rezervacijam.

 • Upoštevajte podporo strankam:

Poiščite tistega ponudnika channel manager sistema, ki ponuja podporo strankam in usposabljanje. To vam lahko pomaga pri krmarjenju po programu in čim boljšem izkoriščanju njenih funkcij.

 • Preizkusite platformo:

Preden se odločite za nakup ali najem, preizkusite platformo in se prepričajte, da je uporabniku prijazna in enostavna za navigacijo. Tako se boste prepričali, da vam izbran sistem ustreza.

 • Preberite mnenja:

Preberi mnenja drugih lastnikov turističnih nastanitev, da dobite boljšo predstavo o njihovih izkušnjah. To vam lahko pomaga pri sprejemanju odločitve.

Ali je integracija channel managerja s pametnimi ključavnicami prednost?

Ena od ključnih funkcij channel managerja je tudi integracija s pametnimi ključavnicami. Pametne ključavnice spreminjajo pravila igre za ponudnike nastanitvenih obratov, saj gostom omogočajo prijavo (prihod) in odhod iz apartmaja brez prisotnosti lastnika. To pomeni, da se lahko gostje prijavijo kadar koli, lastnikom nepremičnin pa ni treba skrbeti za usklajevanje izmenjave ključev.

Če channel manager lahko povežete s sistemom za pametne ključavnice, lahko rezervacije in dostop do objekta preprosto upravljate z ene platforme.

Pametne ključavnice Easypin so ena najbolj priljubljenih možnosti med lastniki počitniških hiš in apartmajev in so integrirane s priljubljenimi channel managerji, kot sta Bentral in Hotelinco. S pametnimi ključavnicami Easypin in channel manager sistemom lahko racionalizirate upravljanje počitniškega hiše ali apartmaja in povečate svoj prihodek.

Channel manager je ključno orodje za vsakega ponudnika turističnih nastanitev. Prihrani čas, zagotavlja, da so vaši seznami točni, hkrati pa  omogočajo (Bentral in Hotelinco) preprosto integracijo s pametnimi ključavnicami, kot je Easypin. Z channel managerjem in s pametnimi ključavnicami se lahko osredotočite na rast svojega podjetja, medtem ko programska oprema poskrbi za vse ostalo.

Facebooklinkedinyoutube