Blog

  • Domov
  • Upravljanje apartmajev brez težav z Easypinom in Bentralom
Upravljanje apartmajev brez težav z Easypinom in Bentralom

Upravljanje apartmajev brez težav z Easypinom in Bentralom

Z veseljem najavljamo partnerstvo med Easypin pametnimi ključavnicami  in Bentral channel managerjem, ki prinaša številne prednosti za sobodajalce in upravljavce počitniških nepremičnin, saj omogoča lažje upravljanje in zagotavljanje brezhibne izkušnje gostov kot kdaj koli prej.

Pametna ključavnica Easypin omogoča gostom, da z edinstveno kodo preprosto dostopajo do najetega apartmaja, saj le ta odpravlja potrebo po fizičnih ključih ali izmenjavi ključev. To ne le prihrani čas in težave za gosta in upravitelja turistične nastanitve, temveč tudi poveča varnost, saj je mogoče kodo spremeniti za vsako novo rezervacijo.

Slovenski channel manager Bentral vsem upravljalcem turističnih nastanitev poenostavi postopek upravljanja z oglasi na različnih rezervacijskih platformah, kot so Booking.com, Airbnb, Expedia. Z Bentralom lahko na enem mestu upravljate razpoložljivost, cene in rezervacije, kar vam prihrani čas in trud.

Vendar se prednosti tukaj še ne končajo! Z integracijo pametne ključavnice Easypin z Bentral channel managerjem lahko gostitelji ali upravljalci nastanitvenih obratov gostom preprosto posredujejo edinstvene kode za vstop v apartma, kar preko sporočilnega sistema.

Partnerstvo med Easypinom in Bentralom prinaša številne prednosti za počitniške zmogljivosti in upravitelje nepremičnin. Od večje varnosti in udobja za goste do poenostavljenega upravljanja za upravitelje nepremičnin.

Facebooklinkedinyoutube