Blog

 • Domov
 • Elektronske omarice EASYKEY za shranjevanje ključev
pametne omarice za shranjevanje ključev Easykey

Elektronske omarice EASYKEY za shranjevanje ključev

Pri upravljanju z nastanitvijo se vsi soočamo s potrebo po varnem in učinkovitem shranjevanju ključev za naše goste. Vendar pa ne želijo vsi ponudniki nastanitev ali lastniki nepremičnin zamenjati svojih obstoječih ključavnic s pametnimi ključavnicami. V takih primerih je rešitev tu – EASYKEY elektronske omarice za shranjevanje ključev. Te omarice so primerne za vse, ki želijo zagotoviti varno shranjevanje ključev, hkrati pa ohraniti svoje obstoječe ključavnice. V tem blogu bomo raziskali prednosti uporabe EASYKEY omaric in kako lahko izboljšajo vaše poslovanje ter izkušnjo gostov.

Ena zgodba, številne prednosti

Predstavljajte si, da ste gostitelj Airbnb nastanitve. Vaš nastanitveni obrat se nahaja v priljubljeni destinaciji za turiste, vendar se zaradi drugih obveznosti ne morete vedno osebno srečati z vsakim gostom ob njihovem prihodu. Kljub temu želite zagotoviti enostaven in varen način za prevzem ključev. V takšnih primerih so elektronske omarice EASYKEY odlična rešitev.

Naj vam povem svojo zgodbo: Eno od najljubših doživetij je bilo srečanje z družino Johnson, ki so prišli v Slovenijo iz Amerike. John, Liz in njuni otroci so se odločili, da preživijo dopust v našem čudovitem apartmaju, ki se nahaja v Bohinjski Bistrici. Na dan prihoda gostov, sem imel pomemben sestanek v drugem kraju, zaradi katerega nisem mogel biti osebno prisoten ob njihovem prihodu. Žal se ta situacija ni zgodila prvič. Kako sem rešili to situacijo?

Tukaj vstopi v ospredje EASYKEY elektronska varnostna omarica za ključe. Družini Johnson sem že v naprej dodelil edinstveno PIN kodo, ki je omogočila dostop do njihovega ključa, ki so se nahajali v pametni omarici na določeni lokaciji. Koda je bila gostu poslana en dan pred prihodom na SMS preko rezervacijskega sistema Bentral, ki ga uporabljam za upravljanje nastanitve. EASYKEY omarico imam nameščeno na steni v našem skupnem prostoru.

Na dan prihoda je družina Johnson brez težav vstopila v stavbo s pomočjo PIN kode, ki sem mu jo posredoval na telefon. John je nato preprosto uporabil enako kodo, da je odklenil EASYKEY omarico, ki se je nahajala na hodniku stavbe in v njej našel ključ apartmaja. Bil je navdušen nad priročnostjo in enostavnostjo uporabe EASYKEY omarice. Namesto, da bi se gosti zanašali na našo prisotnost, so se lahko samostojno namestili v apartma in začeli uživati v svojem dopustu.

PIN koda za dostop do ključev v omarici

Kaj je bilo tako posebnega pri tej PIN kodi? Bila je začasna, z določenim začetkom in koncem veljavnosti, ki je trajala le za čas njihovega bivanja v apartmaju. Na dan odhoda družine Johnson se je koda samodejno izbrisala iz sistema, kar je zagotovilo, da so ključi ostali varni tudi po njihovem odhodu. Ta funkcionalnost je ključnega pomena za zagotavljanje varnosti in preprečevanje nepooblaščenega dostopa do vašega stanovanja.

Pomislite na to, koliko ljudi pušča ključe pod predpražniki ali cvetličnimi lonci. To je nezanesljivo in lahko predstavlja tveganje za vlomilce. EASYKEY omarica vam omogoča, da se izognete tem nevarnostim. Sistematično in zanesljivo shranjuje ključe ter zagotavlja, da so na varnem, hkrati pa omogoča dostop samo tistim, ki imajo ustrezno PIN kodo.

PIN koda pa je lahko za določene uporabnike tudi stalna, denimo za vašo čistilko, vzdrževalca ipd.

Prednosti uporabe EASYKEY elektronskih omaric za shranjevanje ključev

 1. Visoka raven varnosti:
  EASYKEY omarice zagotavljajo visoko raven varnosti za shranjevanje ključev. Samo gostje s pravilno dodeljeno in začasno PIN kodo imajo dostop do ključev, kar zmanjšuje tveganje za nepooblaščen dostop.
 2. Enostavnost uporabe:
  Sistem EASYKEY je zelo enostaven za uporabo in ne zahteva posebnega znanja ali spretnosti. Gostom je zagotovljeno enostavno in intuitivno upravljanje omarice za shranjevanje ključev. S pravilno vneseno PIN kodo lahko brez težav dostopajo do svojega ključa, kar omogoča hitro in nemoteno prihajanje in odhajanje.
 3. Prilagodljivost:
  EASYKEY omarice omogočajo prilagodljivost glede na rezervacije in potrebe gostov. Vsaka dodeljena PIN koda ima časovno omejenost in preneha veljati na dan odhoda gosta. To omogoča natančno upravljanje dostopa in zagotavlja, da so ključi na voljo samo za obdobje, ko so gostje v nastanitvi.
 4. Brezskrbnost in zanesljivost:
  Sistem EASYKEY vam omogoča, da se znebite skrbi glede izgubljenih ključev ali nepooblaščenega dostopa. Vsak gost ima svojo edinstveno in začasno PIN kodo, ki je dodeljena samo zanje. To pomeni, da lahko gostitelji zagotovijo varnost svojih ključev in se osredotočijo na druge pomembne vidike upravljanja nastanitve.
 5. Učinkovitost in časovna prihranek:
  EASYKEY omarice omogočajo gostiteljem večjo učinkovitost pri upravljanju ključev. Ni več potrebe po osebnem srečanju ob prihodu vsakega gosta in izročanju ključev. To pomeni, da lahko gostitelji prihranijo čas in energijo ter se bolj osredotočijo na druge vidike svojega posla.

Skrb za varnost in udobje svojih gostov je ključnega pomena za vsakega ponudnika nastanitve. Z EASYKEY omaricami za shranjevanje ključev boste zagotovili visoko raven varnosti, enostavnost uporabe, prilagodljivost in zanesljivost. Hkrati pa vam sistem omogoča tudi večjo učinkovitost in prihranek časa pri upravljanju ključev.

Ne tvegajte in ne puščajte ključev pod predpražniki ali cvetličnimi lonci. Izberite EASYKEY elektronske omarice za shranjevanje ključev in zagotovite varno in zanesljivo rešitev za dostop do vaše nastanitve. Opremite svojo nastanitev s sistemom, ki ga zaupajo številni gostitelji.

 

Facebooklinkedinyoutube